Vrouw En Overgang Geen verder een mysterie

Ik open mijn persoonlijk topic alweer even...Ik heb na 9 maanden alweer hinder het als ik wakker wordt ik meteen borrels in mijn buik heb en een grote bekendmaking naar dit wc dien. Ontlasting is verder echt en geregeld (een ene keertje wel wat zachter of hetgeen harder)...., doch wellicht wordt ik om 3.30 uur alang wakker. Ik moet vervolgens winden laten en ga plassen, daarop heb ik krampen. Je moet vervolgens tot het toilet een grote strekking, vervolgens gaan mijn darmen vreselijk borrelen en krijg ik een vol gevoel in mijn onderbuik, precies of ik ongesteld moet worden.

Je had het over de effecten en een reacties op dit hebben van een zware overgang. Dit ontslag, de geirriteerdheid ed teweegbrengen mijn zware overgang ook niet.

Ja ... ik ben in welke tijd enorm boos geweest. Woede zat er toentertijd in mijzelf, angst teneinde alles wat ik moest verliezen. Meteen leef je mijn angst van toen .. en is de frustratie achtergebleven.

Ik merk dit in mijn werk: daar is zo langzamerhand een "schuilcultuur" ontstaan: alsmaar minder mensen durven knopen door te hakken in angst voor de consequenties betreffende een verantwoordelijkheid ervoor.

Dus je hoop het het langzamerhand immers beter zal worden. Ik ben alang vanaf mijn 45 jaar juiste sodemieteren met al die kwaaltjes, doch af en toe naar die site het geeft je weer moed.

Op het forum draait alles teneinde her en erkenning doch persoonlijk haal je hier helaas te weinig positieve reacties uit, ik bekijk slechts en reageer af en toe.

Maar dit is niet reëel het te denken en bekijk het hier het geldt wegens jou tevens.....doch hoe maak jouw het jezelf wijs, mits de paniek wederom opkomt. Regelmatig denk ik immers eens, indien ik zo door ga krijg je ooit ons hartinfarct of hersensbloeding voordat er ook doch ziekte geconstateerd is, met alang dat doemdenken...

Het stress er mee te produceren hebt er ben je absoluut over overtuigd. Doch dit komt en zal, en nu is het voor mij alweer maanden bezig. De keelklachten heb ik meteen van maart het jaar. En even is het weggeweest en nu alweer in al die hevigheid terug. Het trekt tevens via tot mijn oor/nek.

Maar nu maak je me daar weer vreselijk druk teneinde. Dan denk ik meteen geen stress, vervolgens moet het zeker weggaan. Woensdag de uitslag al onthalen....wil ook niet wederom naar de huisdokter. Ik ga dit doch een momentje afkijken. Diana heb je een uitslag alang in?

..een kans is enorm erg klein dat er wat onjuist...Mijn psycholoog ze altijd, je dien ophouden betreffende als.....mits een lucht tot onder komt bestaan we elkeen smurfen

Na je 35e beginnen de hormonen te transformeren; dit begin van een overgang. Vanaf dat ogenblik kun je mits vrouw doodgewoon overgangsverschijnselen hebben.

Het kan zijn een gevoel alsof je een gehele dikke keel heb ofwel opgezette klieren in mijn nek, doch jouw voorbij komt niks. Gevoelig met slikken.

Sinds plusminus ons week heb ik hinder over (wellicht) tamelijk heel wat afscheiding welke geel tot donkergeel gekleurd is. Ben maandag tot de huisdokter gegaan. Helaas was mijn eigen huisarts daar ook niet doch ons vervanger.

Bij onderzoek zag men verdikt baarmoederslijmvlies en misschien een poliepje, zeker kreeg hystroscopie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *